Menu Sluiten

Standenbouw


Standenbouw

Informatie over standenbouw.

Als u binnenkort een aan een beurs of tentoonstelling deelneemt, kan u overwegen om beroep te doen op een professionele standenbouwer. Deze professionals zullen een stand bouwen die is ontworpen om aan uw zakelijke eisen en persoonlijkheid te voldoen.

Sommige standenbouwers zijn zelfs gespecialiseerd in aangepaste design stands. Zij zijn in staat om creatieve en effectieve stands te leveren voor elke gelegenheid. Bovendien bieden veel van hen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Indien je wenst deel te nemen aan een vakbeurs heb je uiteraard een beursstand nodig. Er zijn meerdere standbouw vormen mogelijk afhankelijk van je budget en persoonlijke wensen. Er bestaan mobiele stands en modulaire stands die herbruikbaar zijn.

Een standenbouwer kan u voorzien van de materialen die nodig zijn voor het bouwen van uw stand.

Afhankelijk van de tentoonstellingsruimte die u huurt, kunt u ook kiezen voor een schelpenschema. In dit geval kunt u uw eigen voorkeursaannemer kiezen of een beroep doen op een standenbouwer. Zorg er wel voor dat de stand wordt gebouwd volgens de geldende regels en gezondheids en veiligheidsvoorschriften en dat hij goed verzekerd is.

 U kunt zelfs een certificaat van een aansprakelijkheidsverzekering overleggen met de aannemer.

Standbouw kan je best omschrijven als het ontwerpen, maken, bouwen en decoreren van beursstands.

Een beursstand wordt gebruikt op nationale en internationale beurzen, expositities en salons. De bouw van stands wordt vaak groots aangepakt, het is de kans om je product of dienst of bedrijf te presenteren

Standenbouw is een specialisatie die interieurbouw en decorbouw combineerd.

Hoewel het mogelijk is om een standenbouwer in te huren, moet u er ook voor zorgen dat zij een vergunning hebben om hun activiteiten in de tentoonstellingsruimte uit te voeren. De tentoonstellingsruimte wordt toegewezen op basis van de ruimteverdeling.

U kan kiezen tussen een schelpregeling en een voorkeursaannemer. Beide opties zijn een uitstekende keuze voor uw bedrijf.

Wanneer u een standenbouwer kiest, moet u ervoor zorgen dat deze de regels van het evenement en de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften volgt.

Gespecialiseerde standenbouwers bieden op maat gemaakte beursstands aan. Deze stands worden speciaal ontworpen om aan de eisen van uw bedrijf en uw budget te voldoen.

Info over standenbouw

Wat je wil weten over Standenbouw

Wat weten we nog over standenbouw.

Een goede standenbouwer heeft ervaren ontwerpers en een netwerk van vaklui die u helpen uw project te realiseren. Met hun expertise en netwerk vormen zij de basis voor het uitwerken van uw beursstand.

Ervaren standenbouwers zullen in samenspraak met u een creatief concept uitwerken en plaatsen de functionaliteit en originaliteit centraal.

Afhankelijk van uw zakelijke behoeften, kan u kiezen voor een op maat gebouwde beursstand.

Een stand die volgens de regels van de beurs is gebouwd, zal niet alleen de bekendheid van uw merk vergroten, maar ook een sterke indruk maken op de bezoekers. Uw beursstand zal visueel aantrekkelijk en uitnodigend zijn. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen, kunt u het beste in zee gaan met een ervaren standenbouwer.

Voor de beurs is het belangrijk om na te denken over de structuur van uw stand. Of u nu een ruwbouw wilt huren of een stand op maat wilt laten bouwen, u moet rekening houden met de grootte van uw tentoonstellingsruimte. Dan kunt u de meest geschikte aannemer voor uw bedrijf kiezen.

De stand moet in overeenstemming zijn met uw merk en de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften van de tentoonstelling.

Meer info over standenbouw nu op www.abproject.be.

Tags

Advies Standenbouw | Bouwen Decors | Bouwen Standen | Decor Van Stand Bouwen | Diensten Standenbouw | Ervaring In Standenbouw | Expert Standenbouw |