Menu Sluiten

Beursstanden


Beursstanden

Informatie over beursstanden.

Het ontwerp van een beursstand moet een weerspiegeling zijn van het merk. Je kan een beursstand huren of een beursstand kopen.

Voor een beursstand aantrekkelijk te ontwerpen en op te bouwen, kan je best beroep doen op een professionele standenbouwer die creativiteit, design en vakmanschap hoog in het vaandel draagt.

Design beursstanden zijn een sector die een snelle evolutie doormaakt. Het belang van een opvallend ontwerp is de laatste jaren duidelijk geworden. De nieuwste boeken in de Grand Stand serie zijn gericht op het begeleiden van professionals in het vakgebied.

 De boeken in deze serie laten de meest innovatieve en opwindende ontwerpen op beurzen over de hele wereld zien. Deze boeken zijn een must-have voor iedereen die een stand aan het plannen is. Of u nu een kleine stand plant of een structuur met meerdere verdiepingen, in deze gids vindt u een stand die de aandacht trekt.

Mobiele beursstands kan je gemakkelijk op en afbouwen en meestal snel opslaan en vervoeren. De kenmerken van een mobiele beursstand zijns dat ze gemakkelijk te vergroten en te verkleinen zijn. Door het weglaten of toevoegen van elementen of modules kan de stand zo gemakkelijk worden aangepast aan verschillende standruimten en stand grootten.

Het ontwerp van beursstanden is een essentieel onderdeel van de presentatie van het exposerende bedrijf.

Het is het belangrijkste aspect van elk bedrijf, van starters tot grote bedrijven. Daarom is het belangrijk om beursstands te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel. Bovendien is het ontwerp van beursstands van cruciaal belang voor het succes van een merk op een internationale markt.

Als een bedrijf in de toekomst succes wil hebben, moet het een effectieve beursstand hebben.

Info over beursstanden

Toelichting over Beursstanden

Soorten beursstanden.

Beursstanden zijn er in allerlei types, vormen en formaties. Van een paar eenvoudige witte wanden tot de meest luxueuze paviljoens met verschillende verdiepingen. Wat je kiest is afhankelijk van de soort beurs, de beschikbare ruimte, hoe vaak aan een beurs wordt deelgenomen en natuurlijk het beschikbare budget.

Tussenstands zijn op veel beurzen de meest voorkomende type stands. Tussenstands zijn alleen aan de voorzijde open. Bezoekers passeren je stand dus maar aan een kant. Als standhouder heb je dan zowel links als rechts “buren” met een stand die aan die van jou grenst.

Een Hoekstand is aan twee kanten open. Aan twee zijden van de stand loopt dus een gangpad waar bezoekers lopen. Je stand is van twee kanten zichtbaar. Een Kopstand is aan drie kanten open. Alleen de achterkant van je stand is dicht. Bezoekers lopen zowel aan de voorkant, als ook aan de linker- en rechterkant langs je stand.

Een eilandstand is aan alle vier zijden open. Bezoekers lopen dus aan alle kanten rondom en langs je stand.

Bij een Doorloopstand loopt het gangpad van de beurshal eigenlijk door de stand. Aan beiden kanten van het gangpad bevindt zich dan een deel van je stand.

Een design beursstand moet de aandacht trekken. In een steriele ruimte kunnen contrasterende elementen de aandacht op de stand vestigen.

Meer info over beursstanden nu op www.abproject.be.

Tags

Aanbod Beursstanden | Advies Beursstanden | Beursstanden Antwerpen | Beursstanden Bornem | Beursstanden Locaal | Beursstanden Locale Bedrijvengids | Beursstanden Provincie Antwerpen |